Kesän parhaat tyylit

Kesän parhaat tyylit ovat täällä, enää puuttuu se lämmin sää. Olemme koonneet parhaat vinkkimme kesän pukeutumiseen. Näillä vinkeillä selviät kesästä ilman tyylirikkoja, oli tilaisuus sitten mikä tahansa, festareista rantapäiviin, ja kesän suurimpiin juhlatilaisuuksiin. Trendit vaihtelevat keskenään melko paljon suunnittelijoiden välillä, eikä yhtenäistä linjaa ole ollut läheskään yhtä helppo löytää, kuin monina muina vuosina. Tosin se voi olla pelkästään hyväkin asia, sillä silloin jokaiselle pukeutujalle löytyy jotakin.

 

space

 

  • Hopea on vahvasti esillä tämän hetken suunnittelijoiden luomuksissa. Avaruudelliset, hopeiset housut eivät saa sinua näyttämään siltä, että olisit tulossa toiselta planeetalta, vaan erittäin trendikkäältä. Tyyli on nähty muun muassa Chanelin, ja Loewen catwalkeilla tänä keväänä. Yhdistä räväkät housut mieluiten mahdollisimman yksinkertaiseen, mustaan tai vaaleaan paitaan. Valitse housujen mallista riippuen, joko löysähkö t-paita, tai pitkähihainen crop top. Saat tyylistä jopa juhlavan, lisäämällä hopeiset korut asuun.

 

swim swim1

 

  • Unohda bikinit, sillä kokouimapuvut ovat tänä kesänä in, Selena Gomezkin sen tietää. Korosta tiimalasin muotoa korkealahkeisella uimapuvulla. Jos tykkäät enemmän sporttisesta lookista, valitse puku, jossa on kauniit yksityiskohdat tuovat uima-asuun särmää. Lue lisää vinkkejä rantapukeutumiseen, esimerkiksi Sports Illustrated:ista.

sandaalit    sandaalit1

 

  • Mustat, yksinkertaiset sandaalit ovat täydelliset korkokengät, niin arkeen kuin juhlaankin, sillä ne voi helposti yhdistää kaikkeen. Kokeile esimerkiksi revittyjen farkkujen, kirjekuorilaukun, ja rennon jakun kanssa. Pue jakun alle valkoinen t-paita, ja kaulaan kasa kultaisia koruja. Saat lookin, joka sopii melkein minne vain. Jos olet menossa juhliin, yhdistä siroihin sandaaleihin pöyhkeä mekko, luodaksesi täydellisen tasapainoisen asun.

 

sporty sporty1

 

  • Sporttinen lookki tulee nyt, myös toimistoihin. Viime vuonna räjäytettiin muotimaailma käyttämällä lenkkareita toimistoissa, ja jopa juhlavien asujen kanssa. Tänä vuonna ollaan menty askel pidemmälle. Työtyyleissä nähdään nyt paljon rentoja, urheilullisia takkeja ja housuja. Ja ei, sen ei tarvitse näyttää siltä, että tulit aamulla suoraan salilta töihin. Huoliteltu kampaus, ja meikki saavat rennon asun näyttämään tyylikkäältä.

 

housut1 housut

 

  • Mitä kapeammat lahkeet, sitä parempi? -Ei enää. Nyt lahkeet voivat liehua, ja ne saavat olla oman makusi mukaan, joko ylipitkät, tai selvästi nilkan yläpuolelle loppuvat. Jos päädyt lyhyempään lahkeeseen, korosta nilkkoja siroilla kengillä. Valitse paidaksi mieluiten rento, mutta tyylikäs paita. Unohda trikoo, ja pukeudu ylellisiin, ohuisiin kankaisiin. Leveälahkeisissa housuissa näytät aina tyylikkäällä, minne ikinä olitkaan matkalla.

 

raitamekko  raidat

 

  • Oletko vieläkin sitä mieltä, että vaakaraitaa ei voi käyttää, koska se leventää? Ota mallia Dolce & Gabbanalta, ja pukeudu rohkeasti raitaan tänä kesänä! Etenkin leveät vaakaraidat, kesän iloisissa väreissä ovat nyt pinnalla. Raidalliset vaatteet kestävät aikaa, sillä ne eivät koskaan mene kokonaan pois muodista, vaan sopivat aina, erilailla yhdistettynä joka vuosi.

 

festarityyli  festarityyli1

 

  • Kesä, ja sen myötä kymmenet festarit ovat kohta täällä. Jos et ole vielä päättänyt asuasi kesän festivaaleille, ykkösjuttu on hattu. Toisena tulee pitkät, roikkuvat korvakorut, joihin on yhdistettynä pitkät, auki olevat hiukset. Viimeistele tyyli aurinkolaseilla, ja kultaisilla koruilla. Ota kengiksi Hunter-kumisaappaat, tai sandaalit, säästä riippuen.

 

alusvaatemekko jakku paita

 

  • Nyt sinun ei tarvitse vaihtaa pois yöpaidasta, kun lähdet  juhliin. Tämän kesän kuumimmat mekot muistuttavat alusvaatteita. Rohkeimmat pukeutujat pukevat jopa läpinäkyviä mekkoja päälleensä, kesän juhliin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tyyli sopii enemmän puettavaksi auringonlaskun jälkeen. Toki hillitsemällä lookia hieman, ja yhdistämällä sen esimerkiksi mustaan jakkuun, voi yöpaitamaisesta topista saada aikaan asun, joka toimii mainiosti päivälläkin.

 

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset