Carrien tyyli

 

carrie1

Yksi kaikkien aikojen ihailluimmista tyyleistä, on Sinkkuelämää-sarjasta tutun hahmon, Carrie Bradshawn tyyli. Sarah Jessica Parkerin näyttelemä Carrie, on tunnettu räväkästä tyylistään, ja rakkaudestaan kenkiin. Hän ei oikeastaan välitä, mitä muut hänen tyylistään ajattelevat, eikä koko sarjan aikana kysele muilta tyylivinkkejä. Jokaiseen tilaisuuteen löytyy Carrien kuuluisasta vaatekomerosta sopiva asu. Hän onnistuu aina näyttämään vaivattoman tyylikkäältä, vaikka asu olisi kuinka kreisi tahansa. Carrien tyylin takana on, nykyään maailmankuulu stylisti, ja suunnittelija, Patricia Field. Hän voitti Sinkkuelämää-sarjan asusuunnittelusta lukuisia palkintoja, kuten esimerkiksi Emmy-palkintoja, ja Excellence in Costume Design for Television -palkintoja useaan otteeseen, joka on yksi arvostetuimmista pukusuunnittelun palkinnoista TV:n alalla. Sinkkuelämän lisäksi Field on suunnitellut asut, muun muassa elokuvaan Paholainen pukeutuu Pradaan.

Carrie Bradshaw opetti meille naisille, että jokaisella on oikeus muotiin, ja jokaisella on oikeus pukeutua, niin kuin haluaa.

carrie2Hänen tyylinsä on ennen kaikkea rohkea, ja elää sarjan edetessä siten, että se pysyy tyylin harjalla joka kaudella. Vielä parikymmentä vuotta myöhemminkin asut näyttävät hyvältä. Muoti on muuttunut ajan myötä paljon, mutta Carrien tyyli on edelleen yksi parhaimmista.
Jokainen asu on yksilöllisesti suunniteltu, ajatellen niin Carrien persoonallisuutta, tilannetta, trendejä sillä hetkellä, ja Sarah Jessica Parkerin kroppaa. Moni voisi sanoa, että Carrien tyyli on sekava, ja siitä on vaikea saada otetta. On totta, että Carrien tyyli on räväkkä, ja asut poikkeavat toisistaan hyvin paljon, verrattuna esimerkiksi Mirandan tai Charlotten asuihin, jotka noudattivat paljon samaa kaavaa, koko sarjan ajan, vaikka eivät ne siltikään olleet tylsiä. Carrien tyyli erottuu kuitenkin joukosta, ja se on varmasti ollut tarkoituskin. Vaikka moni asia muuttuikin matkan varrella, Carrien kengät eivät muuttuneet. Hänellä oli suuri rakkaus Manolo Blahnikin korkokenkiin, joilla Sarah Jessica Parker tepasteli läpi sarjan kuvausten. Carrien rakkaus kyseisiin kenkiin olikin lottovoitto, myös Manolo Blahnikin myynnille. Miljoonat naiset juoksivat hakemaan oman parinsa luksuskenkiä itselleen, kun näkivät Carrien kulkevan New Yorkin katuja pitkin, niissä.

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset