3 tapaa käyttää pikkumustaa

Kun mietitään monikäyttöisiä vaatteita, pikkumusta eli lyhyt musta mekko on varmasti yksi monikäyttöisimmistä. Se sopii kaikille nuorista keski-ikäisiin naisiin, ja on tyylikäs, sekä varma asuvalinta joka tilanteeseen. Esittelemme kolme tilaisuutta, joihin pikkumusta sopii täydellisesti.

pikkumusta2
Töihin

Kuulostaa tylsältä, mutta pikkumusta on itse asiassa loistava valinta töihin. Se on tyylikäs, ja sen voi yhdistää esimerkiksi mataliin avokkaisiin tai ballerinoihin. Jos kaipaat piristystä, laita mekon päälle värikäs neuletakki tai jakku. Koruina toimii kaunis rannerengas, tai kello.

Treffeille

Täydellinen valinta treffeille on pikkumusta. Sen avulla ei voi mennä pieleen, ja kaiken lisäksi vältyt asukriiseiltä. Sinulle täydellisesti istuva pikkumusta sopii ensitreffeille, joilla haluat näyttää parhaalta mahdolliselta uudelle treffikumppanille. Et halua yrittää liikaa, tai tehdä vääriä valintoja. Vaikka tapaamisen kohde, tai tekeminen olisi sinulle täysi yllätys, pikkumustassa ei voi mennä pieleen. Se sopii niin hienoon ravintolaan, kuin romanttiselle kävelyllekin, etkä näytä liian juhlavalta leffaankaan, kun mekkoon on yhdistetty matalat kengät, esimerkiksi remmisandaalit.

 

pikkumusta

Juhliin

Oli kyseessä sitten luokkakokous, syntymäpäiväjuhlat, tai polttarit, musta mekko toimii aina. Yhdistämällä siihen eri kengät, tai erilaiset korut, ja kampauksen, kukaan ei edes muista, että sinulla oli sama mekko viime juhlissakin. He muistavat vain, että näytit upealta silloin, kuten nytkin! Esimerkiksi isot korvakorut, tai kirkkaan värinen huulipuna tekevät asustasi persoonallisen. Hyvä keino piristää pikkumustaa on myös erilaiset vyöt, joilla asuun saa täysin uuden ilmeen.

Aloita täydellisen pikkumustan etsintä esimerkiksi Nellyn tai Zalandon verkkokaupasta.

 

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset