Kris Jennerin räväkkä tyyli

Uusin suosikkimme julkkispukeutujista on Kardashianien perheeseen kuuluva Kris Jenner. Vaikka hän alkaa iältään olemaan jo mummo, niin tyyli on Kris Jennerillä kohdallaan. Hänen asuissaan ei ole mitään mummotyyliin viittaavaakaan! Kris Jenner on pukeutujien aatelia, tämän tosi-tv -tähden asut suorastaan hehkuvat glamouria. Jollain ihmeen keinolla Kris onnistuu aina näyttämään trendikkäältä ja huolitellulta, eikä hänen asuistaan puutu myöskään räväkkyyttä.

Kris Jennerin tyylin kulmakivi on mustat, yksinkertaisesti leikatut vaatteet, ja korkeat korot, joita hän käyttää melkein minne tahansa onkaan menossa. Hän piristää tummia asujaan usein isoilla korvakoruilla, aurinkolaseilla, tai kirkkaan värisillä asusteilla. Monien mielestä Krisin tyyli on jopa parempi, kuin Kardashianin perheen siskoksilla, esimerkiksi Kimillä tai Kourtneylla.

kriskris1kris2kris3

Kris Jenner on jo vuosia luottanut lyhyeen, mustaan hiustyyliin, josta saa tilaisuudesta riippuen räväkän, tai todella huolitellun näköisen. Hiukset pukevat naista todella hyvin, onhan hänellä hyvin kaunis luusto, joka pääsee oikeuksiinsa lyhyen hiusmallin kanssa. Lyhyiden hiusten lisäksi Kris Jennerin tyyliin on jo pitkään kuulunut vahvat mustat rajaukset sekä ylä- että alaluomella, jotka käyvät hyvin yhteen hänen mahongin väristen silmiensä kanssa.

Vaikka ihailemmekin Kris Jennerin lähes mustavalkoista tyyliä, jonka hän onnistuu pitämään mielenkiintoisena, välillä olisi mukava nähdä hänen päällään enemmän värejä, sillä ne sopivat Krisin upesiin silmiin, ja ihonväriin aivan loistavasti.