Pukeudu pastelliin!

Kevät on täällä, ja sen myötä myös kevätmuoti! Kevään kauniit vaaleat pastellisävyt valtaavat paikkansa tummien värien sijaan vaatekaupoista. Pastellisävyt ovat omia suosikkejani, ja niihin pukeutumiseen on monta hyvää syytä.

pastel

  1. Pastellisävyt saavat sinut hyvälle tuulelle. Jos et vielä ole huomannut, niin pukeutuminen todella vaikuttaa mielialaan, ja vaaleat värit tuovat saavat ajatuksesikin kirkkaammiksi.
  2. Ne näyttävät upealta päivettyneen ihon kanssa, ja saavat rusketuksesi erottumaan entistä paremmin.
  3. Olet pastelliin pukeutuessasi supertyylikäs. Näin keväisin pastellisävyt ovat aina kova juttu, ja yhdistämällä esimerkiksi yhden pastellisävyisen vaatekappaleen muuten tummaan, tai yksiväriseen asuun, saat piristettyä kokonaisuutta juuri sopivasti. Kevään rohkeimmat asut syntyvät kokonaan pastellisävyisistä asuista. Jos et ole varma asusta, niin pitäydy yhdessä värissä. Mitä enemmän eri värejä yhdistelet, sitä suuremmalla todennäköisyydellä asu epäonnistuu.
  4. Aloita kevyesti. Jos et ole varma väreistä, ja pukeudut yleensä esimerkiksi pelkkään mustaan, niin yhdistä muuten yksiväriseen asuusi yksi pastellisävyinen asuste, kuten laukku, huivi, tai aurinkolasit.
  5. Erotut massasta. Kukapa ei haluaisi olla eri näköinen, kuin muut? Pastellisävyjä käyttämällä joukosta erottuminen on taattua.
  6. Kuumimmat sävyt tällä hetkellä ovat naisellisen puuterisia, esimerkiksi todella vaalea vaaleanpunainen, mintunvihreä, sekä raikkaan vaaleansininen lukeutuvat kevään parhaisiin sävyihin, mitä tulee pukeutumiseen.

Katso parhaat pastellisävyiset vaatteet, ja asusteet verkkokaupoista, ja inspiroidu! Esimerkiksi Ellokselta, Halensilta, ja Espritiltä löydät tyylikkäitä vaihtoehtoja pukeutumiseen.

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset