Kevään hiustrendit

Kevät on koittanut viimein myös Suomeen, ja pipojen alta alkaa paljastua talven pakkasista kärsineitä lettejä. Asian ei tarvitse olla niin. Nyt on oikea aika laittaa tukka kevätkuntoon. Tämän kevään muodikkaimmat kampaukset jakavat mielipiteet.

Wetlook-hiukset

Oletko tullut juuri uimasta? Ei haittaa, sillä märän näköiset hiukset ovat nyt trendikkäät. Jos sinulla ei ole märkiä hiuksia jo valmiiksi, luot tyylin helposti levittämällä ison määrän muotovaahtoa tai hiusvahaa tukkaan. Toimii parhaiten huolitellun asun ja punaisten huulten kanssa.

wetlook   wetlook1

Dutch braids

Tämä Kim Kardashianillakin useaan otteeseen nähty hiustyyli on nyt supermuodikas. Katso esimerkiksi Youtubesta, miten teet itsellesi nämä letit. Leteistä on tehty vaikka millaisia muunnoksia, esimerkiksi niin, että latvat ovat kalanruotolettiä. Trendikkäimmältä tämä hiustyyli näyttää yhdistettynä vahvaan huulimeikkiin, isoihin korvakoruihin ja poolokauluksiseen toppiin.

dutchbraids

Pienet nutturat

Kaikenlaiset pienet nutturat, joita saa olla päässä vaikka useampi, ovat nyt kova juttu. Lisäksi nämä on todella helppoja tehdä, vaikka kiireisenä aamuna. Nutturan ei myöskään tarvitse olla siisti, vaan siitä voi törröttää hiushaituvia vaikka joka suuntaan. Yhdistä tämä hiustyyli rentoihin farkkuihin ja vaaleaan kauluspaitaan. Pidä meikki luonnollisena.

natturat   nuttura

Tuhkan sävyiset hiukset

Nyt trendikkäin hiusväri on tuhkan sävyyn taittuva pinkki tai lila. Kannattaa kokeilla, mutta älä käytä kestoväriä, sillä näihin kyllästyy helposti. Parhaimmalta tämä tyyli näyttää pitkillä, hieman laineikkailla rennoilla hiuksilla.

huikset1   hiukset

Oma suosikkini näistä tyyleistä on ehdottomasti letit. Harmillisesti hiukseni ovat hieman liian lyhyet, että niihin voisi tehdä kaikenlaisia lettejä, mutta te kenen hiukset riittävät, kokeilkaa ehdottomasti! Lisää hiustrendeistä voit lukea esimerkiksi Schwarzkopfin sivuilta tai Iltalehden hiusosiosta.

 

 

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset