Helppo hellepukeutuminen

valkoinenpaita

Moni on laittanut meille kommenttia, että olisi mukavaa, jos kirjoittaisimme siitä, miten kesähelteillä kannattaa pukeutua. Tässä artikkelissa päätimmekin kertoa parhaat vinkkimme kuumalla ilmalla pukeutumiseen. Se kun on varsinkin suomalaisille haastava aihe, sillä meidän vaatekaapeistamme löytyy yleensä enemmän talvi- kuin hellesään vaatetta. Ei kuitenkaan hätää, sillä näillä vinkeillä et tarvitse kuumien ilmojen asuihin suurta valikoimaa vaatteita! Muutamalla perusvaatteella selviää hyvin, kun on kekseliäs! Kenen vaatekaapista ei löytyisi valkoista t-paitaa, tai yksiväristä mekkoa? Paljon muuta et tänä kesänä edes tarvitse, sillä muoti suosii juuri nyt, yksinkertaista pukeutumista, jota saa piristettyä helposti asusteita vaihtelemalla.

  • Valitse yksi mekko, joka on mahdollisimman yksinkertainen malliltaan ja väriltään. Tärkeintä valintaa tehdessä on, että mekko istuu sinulle hyvin, ja sopii vartalotyyppiisi. Esimerkiksi valkoinen, harmaa, tai musta mekko, joka miellyttää silmääsi, on oikea lottovoitto vaatekaapissasi. Mekkoa voi käyttää yksinään, ja yhdistellä sekä asustaa lukemattomilla tavoilla. Kokeile esimerkiksi näyttävää kaulakorua, isoa hattua, tai esimerkiksi jakkua mekon päälle. Yksinkertaisen mekon ympärille voi rakentaa kymmeniä, ellei satoja erilaisia asuyhdistelmiä, jolla siitä saa jokaiseen tilanteeseen sopivan vaatteen.

shortsit

  • Valkoinen paita on luultavasti yksi monikäyttöisemmistä vaatekappaleista, mitä omistat. Valkoinen väri on kesään sopivan raikas valinta, ja jos paita vielä laskeutuu kauniisti ylläsi, olet löytänyt täydellisen yksilön. Valitse materiaaliksi mieluiten ohut, mutta ei täysin läpinäkyvä kangas, sillä se sopii niin arkeen kuin hienompiin tilaisuuksiinkin. Valkoinen paita käy yhteen lähestulkoon kaiken kanssa! Pue arkeen esimerkiksi revittyjen farkkujen kanssa, treffeille värikkään hameen kanssa, ja hienompaan tilaisuuteen suorien housujen kera. Tänä kesänä on myös todella trendikästä pukeutua kokonaan valkoiseen, päästä varpaisiin. Kokeile esimerkiksi valkoisia housuja, tai pitkää hametta. Ainoa ongelma puhtaanvalkoisessa asussa on, että sen kanssa ei parane mihin tahansa mennä. Valkoinen väri tunnetusti sotkeutuu helposti, joten valkoisen asun kanssa täytyy olla varovainen.
  • Mukavat shortsit. Hyvältä päällä näyttävät, mutta ei liian tiukat shortsit, ovat helteellä ihanteellista päällepantavaa. Ne eivät puristaa mistään, ja ovat hengittävää luonnomateriaalia, kuten pellavaa tai puuvillaa. Hyvien shortsien kanssa sopii monenlaiset paidat. Yläosaa vaihtamalla asusta saa helposti eri tilanteisiin sopivan.
  • Maxihame. Pitkät hameet ovat kuumien ilmojen pelastajat. Helman heiluessa tuulessa, sinulla pysyy viileä olo hellesäällä, ja samalla suojaudut auringolta.
Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset