Kesän parhaat kauneusvinkit

meikkaaminen

 

Mikäli olet kyllästynyt arkimeikkiisi, ja kaipaat uusia vinkkejä meikkaamiseen, ja hiustyyleihin, lue tämä artikkeli! Olemme koonneet parhaat vinkit kesän meikkityyleihin.

  • Kokeile räväkän sävyistä huulipunaa! Saatat yllättyä, kuinka paljon se muuttaa ulkonäköä, muutamassa sekunnissa. Valitse huulipuna ihonsävysi mukaan. Eniten merkitystä on sillä, onko ihosi kylmän-, vai lämpimänsävyinen. Myös hiusten väri vaikuttaa siihen, millainen huulipuna sopii parhaiten. Kokeilemalla paljon eri sävyjä, löydät itsellesi parhaimman, kirkkaista väreistä.
  • Samoin kuin huulipunan valintaan, myös poskipunan valintaan vaikuttaa ihon sävy. Poskipunan valinnassa vaikuttaa myös se, millainen muu meikki tulee olemaan, ja onko iho päivettynyt tällä hetkellä.
  • Trendikkäimmät kynnet, tällä hetkellä ovat metallinhohtoiset, joko kupariin, kultaan, tai hopeaan taittavat sävyt. Metallinhohtoisten kynsien lisäksi, muodissa ovat huomaamattomat nudesävyt, jotka tekevät kynsistä luonnollisen näköiset, ja sopivat asuun kuin asuun!
  • Tällä hetkellä lettikampaukset ovat hyvin paljon muodissa. Ne käyvätkin täydellisesti kuumille helleilmoille, jolloin pitkiä hiuksia on inhottavaa pitää auki. Katso täältä parhaat lettikampaukset.
  • Celine Dionillakin nähdyt peep toe -korot ovat tekemässä paluuta. Yhdistä kengät tiukkoihin mustiin farkkuihin, ja löyhään paitaan. Viimeistele asu pitkällä kaulakorulla, ja muista lakata varpaankynnet!
  • Kuten monet meistä, jos et kesällä jaksa käyttää meikkiä, muutamalla meikittömällä kikalla, voit saada kasvosi näyttämään hyvältä! Ensimmäiseksi, pese hampaat, ja harjaa huulesi myös, jotta niihin tulee enemmän väriä. Läpsyttele poskiasi, jotta saat värin esiin niissäkin. Laita iholle heleyttävää kosteusvoidetta, ja taivuta ripsesi. Jos haluat, voit laittaa hieman poskipunaa tai aurinkopuuteria, ja huulirasvaa. Olet valmiina rannalle, tai minne ikinä oletkaan menossa!
  • Jos haluat käyttää mahdollisimman vähän meikkiä, esimerkiksi kesäloman aikana, käy värjäyttämässä ripsesi ja kulmakarvasi. Se helpottaa elämääsi paljon, ja pienentää aamulla laittautumiseen kuluvaa aikaa, huomattavissa määrin.