Syksyn sekä loppukesän 2017 vaatetrendit

Koska heinäkuuta on kulunut jo melkein puolet, on aika siirtyä jo pohtimaan syksyn trendejä. Tuntuu niin jännälle, että juuri kuin kesä tuli ja bikinit olivat kuumin puheenaihe kuukautta myöhemmin täytyy jo alkaa miettimään koulunpenkille sekä työpaikalle paluuta. Selättääkseen kaamean syysmasennukset monet käyvätkin varmasti tutustumassa kauppakeskuksissa syksyn uutuus vaatteisiin, jotka ovat tulleet kauppoihin jo heinäkuun alkupuolella. Mistä kaupat täyttyvät tänä vuonna, siitä otetaan selvää tässä postauksessa.

fashion

Selatessa H&M uutuus vaatevalikoimaa, voi selkeästi huomata, että syksyllä värimaailma muuttuu tummempaan, mikä on aivan ymmärrettävää, kun ilma kylmenee ja taivas synkkenee. Kuvissa näkee edelleen paljon puna / musta ruutuisia flanellipaitoja, jotka on joko mallin päällä tai lantiolle sidottuna. Kyseinen paita tuo takuulla väriä vaikka mustaan asukokonaisuuteen. Lisäksi muodissa näyttäisi olevan aivan normaalit perusvaatteet, joita koristamassa on esimerkiksi pienet kukkakuviot paidan hihassa tai housun taskussa. Tämä antaa jo aika paljon lisää persoonallisuutta pukeutumiseen. Lisäksi vaikuttaisi, että farkkutakit sekä farkkupaidat eivät ole menossa minnekään kaupan hyllyiltä, vaan säilyttävät paikan yhä edelleen, toki aina pienillä muutoksilla maustettuina silmiini muun muassa osui farkkutakit, joissa oli ommeltuna college -kankaasta valmistettu huppu, joka oli väriltään harmaa. Värisävyinä vaikuttaisi myös säilyvän maastonvihreä sekä viininpunainen.

 

Lisäksi Gina Tricotin uutuusvaatemallistossa näyttäisi olevan paljon pieniä yksityiskohtia ja erilaisia leikkauksia. Lisäksi vaikuttaisi, että kukkakuviot ovat myös tänä syksynä muodissa. Kukkakuvioisia pitkähihaisia paitoja on esimerkiksi heidän sivustollaan yhdistetty mustaan naruhihaiseen mekkoon. Paljon tarjolla näyttäisi olevan myös läpinäkyviä sekä kevyitä kankaita.

shoes

Paljon farkkumuoti näyttäisi olevan samanlaista, kun aikaisemminkin. Sinisiä farkkuja joko ilman reikää tai polvet rei’itettynä. Lisäksi uutena huomasin farkut, joihin on vedetty tumma nauhoitus ristiin rastiin nilkan ja polven puoleen väliin. Itse en tällaisia housuja ole vielä kokeillut päälleni, mutta mallinukella nämä vaikuttaisivat näyttävät todella hyvälle. Markkinoilla näyttäisi vielä kesän jäljiltä olevan paljon farkkuhameita, jotka ovat eri malliin leikattuja, eri pituisia sekä värisiä.

 

Kurkatessani Zalandon kenkävalikoimaa huomasin, että kenkä muoti pysyy suhteellisen rentona. Yksi uusi kenkävillitys minulla pisti silmään, sillä useampi ”lenkkikenkä” -malli oli suunniteltu niin, että kannan korko oli erikseen, eli kengät oli tehty niinsanotusti hieman korkokenkä tyylillä. Kenkien värimaailmassa toistui pääasiassa valkoinen, mikä on johtanut kenkämaailmaa jo useamman vuoden sekä hempeä vaalea persikka oli toinen suosittu sävy.

 

Toivottavasti näistä saatte inspiraatiota pimeäviin syysiltoihin. Tämän postauksen vinkit olivat hieman miksaus syksyn uutuuksia sekä kesän trendejä.