Joka vaatekaapin must -tuotteet

black jeans

Jokaisella on varmasti jotakin vaatteita, jotka täytyy aina löytyä vaatekaapista. Tässä postauksessa kerron omat must tuotteet, mitkä lötyvät aina vaatekaapistani ja miksi juuri nämä vaatteet ovat must tuotteita.

Mustat farkut

Itselleni todella tärkeä ja helppo arkisten vaatekriisien pelajastaja on mustat farkut. Tämä tuote on tärkeä vain ja ainoastaan siksi, että mustat farkut, jos ne istuvat oikein, sopivat ne ihan kaikkien vaatteiden kanssa. Niihin on helppo yhdistää ihan mikä tahansa yläosa. Mustiin farkkuihin on helppo yhdistää niin arkiasut kuin juhlallisemmatkin asut. Siihen saa helposti väriä joko värillisellä yläosalla tai yhdistämällä kivan asusteen. Tämä on todellinen kiireisten aamujen pelastaja.

Topit

Toisena must tuotteena vaatekaapissani on aina perus topit. Nämä siksi, että jos alaosana toimii värikkäät housut tai hame on niihin helppo yhdistää aivan perinteinen yksivärinen toppi. Varsinkin, kun Suomen säässä tämän topin päälle on aina puettava jokin neule. Lisäksi jos aamulla väsyttää ja ideat pukeutumiseen loppuvat kesken, voi näihin mustiin ja valkoisiin perustoppeihin aina luottaa. Sävyä tylsään perus farkut ja musta toppi yhdistelmään, voi helposti tuoda, vaikka kivalla kaulahuivilla, joita vaatekaapistani löytyy ihan jokaiseen lähtöön. Vaatekaapistani löytyy niin paksumpaa ja isolta näyttävää kaulahuivia kuin myös kevyempääkin kaulahuivia.

Converset

Yksi asia mikä varmasti lähestulkoon jokaiselta löytyy tai on löytynyt on valkoiset converset. Nämä kengät ovat tyylikkäät niin pitkä kuin lyhyt vartisena ja pelastavat aivan takuulla minkä tahansa kenkäkriisin. Voihan kyseisiä tennareita käyttää vaikka juhlamekon kanssa. Toki kenkien varjopuoli on suomen kylmä sää, joten käyttöaika ei ole kovinkaan pitkä.

Bleiseri

tanktop

Bleiseri, jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä yksi bleiseri. Tämä siksi, että jos eteen sattuu jokin virallisempi tapahtuma kuten esimerkiksi työhaastattelu tai jokin isompi palaveri on vaatekaapissa jotakin näihin tilanteisiin sopivaa. Tämä on myös kiva asuste arkenakin. Bleiserin alle voi yhdistää vaikka raidallisen topin, joka antaa ihan omanlaista sävyä asuun. Lisäksi se on helppo yhdistää vaikka sitten farkkujen, mustien housujen, mekon tai hameen kanssa.

bleiseri

T-paidat

 

Valkoinen sekä musta t -paita. Tämä yksilö menee aika lähelle perinteisiä toppeja, mutta antaa kuitenkin ihan erilaisen vaikutelman asuun, koska topin kanssa on monessa paikkaa hyvä pukea jokin neule päälle, on t -paita taas sellainen, mikä voi näyttää hyvälle täysin ilman neulettakin. Tämä on helppo pukea töihin vaikka lämpimälläkin säällä, eikä olosi ole alaston, niinkuin se voi esimerkiksi olla jos ylläsi on ainoastaan narutoppi. Mielestäni maailmasta ei löydy mitään täydellisempää perusvaate yhdistelmää ei ole kuin siniset farkut sekä valkoinen löysähkö t-paita.

Kynähame

Musta kynähame on sellainen asuste, joka on hyvä löytyä vaatekaapista . Tämä asuste käy vaikka illan rientoihin, business tapaamiseen tai miksipä ei ihan normaaliinkin arkeen. Mustaan kynähameeseen on helppo yhdistää vaikka aikaisemmin mainitsema bleiseri tai oikeastaan ihan mitä vain, mikä sopii teemaan. Tästä asusteesta on helppo muokata ihan mitä vain yhdistelemällä erilaisia vaatteita sen kanssa. Siitä saa helposti rennon asun yhdistämällä lyhyemmän topin tai business lookin yhdistämällä taas jakun tai bleiserin. Väriä asuun saa vaikka kevyellä kaulahuivilla, punaisilla korkokengillä tai ballerinoilla, vaihtoehtoja on tuhansia.

Must alusvaatteet

Ihonväriset alusvaatteet on yksi naisen vaatekaapin must tuotteista. Jokainen on varmasti törmännyt tilanteeseen, jolloin paidasta on kuultanut läpi mustat rintaliivit tai housuista näkyy alushousujen kuviointi. Nämä ihon väriset alusvaatteet, on keksitty korjaamaan tilanne ja miksipä koko alusvaatevarasto ei voisi olla näitä, silloin ei ainakaan törmäisi ikäviin yllätyksiin esimerkiksi hississä, jolloin huomaa, että paita kuultaa oikein kunnolla läpi.