Kesän 2017 hittivaatteet osa 2

Kuten aikaisemmassa postauksessa käytiin läpi joitakin kesän 2017 hittivaatteita, jäi siitä uupumaan paljon katukuvassa näkyviä asusteita sekä asukokonaisuuksia. Siksipä jatkan kirjoittamista tästä vielä ainakin toisessa osassa. Aihe on varmasti sellainen, että siitä saisi kerrottavaa, vaikka useammalle kerralle.

ylihartian

Kesällä näkee paljon vaatteita, jossa olkapäät on jätetty täysin paljaaksi. Näitä ihania paitoja, mekkoja, tunikoita sekä haalareita on markkinoilla kaikenlaisia. Kyseinen vaate voi olla valmistettu monenlaisesta materiaalista, mutta yleensä materiaaliksi ovat valikoituneet kevyet materiaalit.  Tämä varmasti siksi, että vaate voi olla liian kylmä talvisin käytettäväksi, mutta sen ei haluta olevan liian hiostava kesävaatteeksi, sillä monissa näissä on myös pidemmät hihat. Kyseisissä vaatteissa monesti toistuu erilaiset kuvioinnit sekä maanläheiset värit, mutta toki täysin kuviottomiakin on kaupoissa saatavilla.

farkkushortsit

Kaduilla näkee myös paljon farkkushortseja, tämä on ikuinen muoti-ilmiö, joka ei varmaan koskaan tule poistumaa katukuvasta. Tänä kesävä farkkushortseja näkee monenlaisia, pääasiassa farkun väri on hyvin vaalea ja monissa niissä on kulutuksia edessä sekä takana. Lisäksi monista shorteista on lahkeita käännetty pikkuriikkisen. Farkkushortsit ovat todella käytännöllinen perusvaate, koska ne voi yhdistää rantatyyliin sekä hieman sporttisempaankin ulkoasuun.

farkkuhame

Katukuvassa näkee myös paljon farkkuhameita, jotka voivat olla lyhyitä tai jopa polviin asti ulottuvia. Näitä hameita tänä kesänä yhdistää edessä menevä napitus. Tällainen hame on helppo yhdistää rentoon asuun ja reppuun, joka on ollut muodissa jo jonkin aikaa. Hame on myös helppo yhdistää klassisempaan tyyliin, mikä on esimerkiksi kiva toimistotyössä.

maximekko halkio

Lisäksi jo kauan kesällä pyörineet maximekot eivät ole lähteäkseen. Maximekkoja on saatavilla kaupoissa niin paljon, että jokainen voi varmasti löytää omalle vartalotyypille sopivan. Maximekkoja voi saada löysää mallia olevia sekä lisäksi niitä on saatavilla vartalonmyötäisinä. Nyt markkinoilla on myös paljon maximekkoja, jotka paljastavat olkapäät sekä mekkoja, joissa on joko yksi tai kaksi halkiota helmassa.

Maximekkoja voi löytää kaupoista erilaisissa materiaaleissa. Tämä on varmasti kesän ”must” vaate, mikä kannattaa löytyä jokaiselta, sillä maximekko on monien kiireisten aamujen pelastus. Maximekko ei nimittäin välttämättä vaadi minkäänlaisia asusteita.