Kesän 2017 hittivaatteet

Kuten kaikki ovat varmaan jo huomanneet, että niin vaatekaupat kuin Pinterest ja Instagram ovat täyttyneet kesän ihanista hepenistä. Oletko itse käynyt jo kokeilemassa kesävaatteita vai tuntuuko, että se on vielä liian aikaista. Nyt on täydellinen aika mennä kaupoille ja ostaa kesän hittivaatteet, vaikka vain vaatekaappiin odottelemaan, sillä syksyn mallistot saapuvat kauppoihin jo varhain!

Olet varmaan huomannut, että kauppoihin on rantautunut paljon erilaisia värejä ja kesäisiä kevyempiä asusteita. Väreinä tänä kesänä on suosittu muun muassa: mintunvihreää, vaaleaa roosaa sekä kamelia. Lisäksi vaatteissa esiintyy paljon farkkua sekä hempeitä tyttömäisiä kukkakuvioita. Tänä kesänä, voit edelleen löytää katukuvasta paljon kimonoita sekä haalareita. Nämä olivat katukuvassa voimakkaasti jo viime vuonna, mutta ovat säilyttäneet paikkansa vahvasti myös tänä kesänä. Materiaaleina on suosittu paljon kevyitä materiaaleja sekä värit on haluttu pitää todella luonnonläheisinä. Neonvärit ovat jääneet tänä kesänä melkein kokonaan pois katukuvasta. Alla muutamia suosikki asuja kesälle 2017.

haalari

Rento, mutta siisti farkkuhaalari, yhdistettynä valkoiseen t-paitaan sekä Ray-Ban aurinkolaseihin. Tämä asu tuo hieman hippimäisen fiiliksen, mutta on hyvin käytännöllinen. Tätä asua voit muun muassa käyttää vaikka kaupungilla pyöriessäsi tai vaikka suosikki festareilla. Miksipä asuun ei voisi yhdistää eri väristä t-paitaa. Lisäksi jo kauemmin katukuvassa pyörinyt choker kaulakoru sopii juuri tähän tyyliin.

haalari2

Yllä hieman erilainen kevyempi haalari. Tämä haalari on käytännöllinen lämpimällä säällä ja miksipä sitä ei voisi pukea shoppailemaan tai kesäfestareille. Haalari on täynnä pieniä yksityiskohtia, joten se ei vaadi erikseen mitään asusteita, vaan on hyvä ihan sellaisenaan.

camel muotihousut

Seuraavaa asu on todella käytännöllinen, sillä sen voi pukea ihan arkena töihin tai miksipä ei juhliinkin. Asu sopeutuu monenlaisiin tilanteisiin, eikä ole ahdistava kesän kuumimpina päivinä. Yllä näkyvät housut, ovat tämän kesän juttu. Ylös nouseva vyötärö, alaspäin tiukkenevat lahkeet. Nämä housut ovat rennot, mutta luovat hyvin asiallisen kuvan. Housuihin voi yhdistää yksinkertaista lyhyempää toppia tai tiukempaa paitaa, jotta housun yläosa pääsisi etuuksiinsa. Väreinä näissä housuissa pääasiassa voi nähdä vaaleita sävyjä.

kimono

Seuraava asu on todella rento ja tyttömäinen. Tällaista asua, voi käyttää esimerkiksi kesäöissä tai festareilla. Asun perustana on hyvin yksinkertainen mekko, johon on saatu lisää persoonallisuutta lisäämällä erilaisia yksityiskohtia. Tässä asussa mekkoon on lisätty kaunis kimono. Kimonoa voi myös käyttää rannalla pelkästään bikineiden kanssa. Kimono on todella käytännöllinen asuste kaikenlaisiin menoihin. Asuun lisäsävyä tuo kultaiset sandaalit sekä kultaiset pienet yksityiskohdat ja aurinkolasit.