Tee edullisia muotilöytöjä sosiaalisessa mediassa

Vaaterekki

Muotitietoiset ihmiset haluavat jatkuvasti päivittää vaatekaappiaan, mutta ajoittain se voi muodostua haastavaksi taloudellisista syistä johtuen. Onneksi monen tyylitietoisen ostopäätösten tekemiseen on tullut suuri helpotus, sillä laadukkaiden ja käytettyjen vaatteiden ostaminen onnistuu vaivattomasti muun muassa erilaisilla myyntipalstoilla tai sosiaalisen median alustoilla.

Tutustu käytettyjä vaatteita myyviin Facebook-yhteisöihin

Facebook on sosiaalisen median suosituimpia palveluja, mikä näkyy myös erilaisissa ryhmissä. Viimeisten vuosien aikana on kehittynyt lukuisia kaupunginosaan tai kuntaan keskittyneitä yhteisöjä, joissa myydään monipuolisesti käytettyä tavaraa. Hinnat ovat usein todella edullisia, joten laadukkaita löytöjä voi tehdä vain murto-osalla kaupan hintoihin nähden. Näissä ryhmissä saattaa olla jopa tuhansia jäseniä, joten niissä on vaihtuvuus todella suurta.

Kaikkein parhaimpia löytöjä voi kenttätutkimuksemme mukaan tehdä Helsingin keskustan Facebook-ryhmissä sekä tiettyihin luksusbrändeihin keskittyneissä yhteisöissä. Näissä molemmissa voi saada hyvin vähän käytettyjä merkkivaatteita vain muutamilla kympeillä, joten säästöä voi kertyä uutena ostettuun nähden jopa satoja euroja. Monet myyjät haluavat vain tehdä tilaa vaatekaappiinsa, joten he voivat myydä tuotteita erittäin edullisesti. Samalla voi tehdä mitä upeampia vintage-löytöjä.

Sosiaalisessa mediassa tehdyissä ostoksissa on muitakin etuja. Alueellisten ryhmien paras puoli on se, että tuotteen voi tarkastaa tavatessaan myyjän kasvotusten. Tällä tavalla välttyy ikäviltä yllätyksiltä, joita voisi kohdata esimerkiksi kansainvälisistä huutokaupoista ostaessa, sillä niissä tuote voi kulkea toiseltakin puolelta maailmaa. Maksaminen onnistuu kätevästi käteisellä tai mobiilisovelluksella.

Perinteisiä kirpputoreja on pidetty nettikirpputorien suosion häviäjinä, sillä niiden on uskottu kärsivän tulojen pienenemisestä muuttuneen ostokäyttäytymisen johdosta. Kaikkein innovatiivisimmat kirpputorit ovat kuitenkin siirtyneet käyttämään mobiilisovelluksia, jotka nostavat käyttäjäkokemuksen täysin uudelle tasolle.

Kokeile sovelluksia

Hiljattain kehitetty Zadaa-sovellus, jossa myydään käytettyjä vaatteita, on saanut lentävän lähdön. Uusista vaatteista kiinnostuneen henkilön täytyy ainoastaan valita omaa silmää miellyttävät vaatteet, maksaa ja sopia myyjän kanssa toimituksesta. Kaikkein parasta on, että toimituspaikaksi voi valita esimerkiksi läheisen kaupunginosan, joten vaatteen voi saada käsiinsä ilman toimituskuluja! Samalla voi nähdä elävässä elämässä, miltä tuote näyttää. Hyvällä onnella voi tutustua uuteen luottomyyjään, jolla on samanlainen tyylitaju ja vaatekoko!

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset