Nopea arkimeikki

nopeaarkimeikkiKuinka moni tunnustaa myöhästyvänsä silloin tällöin töistä, kun eyeliner ei millään suostu rajaamaan oikealla tavalla? Olisi mukavaa säästää aamulla aikaa nopealla meikkaamisella, mutta välillä tuntuu, että kevyt meikki ei riitä peittämään väsynyttä aamunaamaa! Moni ammattimeikkaaja on samaa mieltä siitä, että sormilla meikkaaminen vie vähemmän aikaa. Tässä ideoita nopeuttamaan aamutoimia!

 

Glamour-lehdellä on 8 vinkkiä nopeaan ja helppoon arkimeikkiin:

  1. Tummat silmänaluset ovat monen ongelma, ja jo saamalla ne peittoon voi tehdä ihmeitä väsyneille kasvoille. Kannattaa valita nimenomaan omalle iholle sopiva sävy, sillä liian vaalea peiteväri saattaa helposti näyttää siltä, että olisi käynyt solariumissa peittävät lasit silmillä!
  2. Meikkipuikko on nopea ja helppokäyttöinen, jolla saa levitettyä voiteen kätevästi kasvoille puikon avulla ja sen jälkeen siloitella lopputuloksen sormin. Näin säästyy aikaa ja vaivaa!
  3. Jos ei aikaa ole, mutta äkäinen finni loistaa kasvoilla, käytä peitevoidetta sen peittämiseen meikkivoiteen läträämisen sijaan. Voit myös laittaa puuteria peitevoiteen päälle, jotta se kestää paikallaan päivän aikana.
  4. Kalpeille kasvoille saa nopeasti väriä poskipunalla. Katso peiliin ja hymyile, niin poskipäät ilmestyvät esiin. Levitä puuterimaista punaa poskipäille ja saat pirteän punan kasvoille!
  5. Silmiin saa kirkkautta luomivärillä ja etenkin hopean ja valkoisen kuulaat sävyt sopivat vaalealle iholle. Kiireessä luomivärin voi levittää sorminkin ja extra-kirkkautta silmiin saa levittämällä luomiväriä aina silmien sisäkulmiin asti.
  6. Työtapaamisiin sopii vähän värikkäämpikin meikki ja silloin eri sävyiset luomivärit tulevat tarpeeseen. Kullansävyinen luomiväri alaluomilla tuo valoa katseeseen, mutta vältä tummia sävyjä, sillä ne saattavat korostaa tummia silmänalusia. Yläluomen värit kannattaa levittää hyvin välttäen tarkkoja rajoja, jolloin aikaakaan ei kulu kauaa.
  7. Jos haluat näyttää hieman vähemmän väsyneeltä, laita kaksi kerrosta ripsiväriä, mutta anna ensimmäisen kuivua hetki. Intensiivisemmän katseen saa aikaan, kun rajaa yläripset ruskealla meikkikynällä ja levittää sen sormin silmäluomia ylöspäin.
  8. Värillisen huulikiillon tai huulivoiteen levittäminen kannattaa aloittaa huulten keskiosasta ja sen jälkeen levittää sitä reunoille, jolloin saat aikaan kestävän tuloksen ilman että väri karkaa huulten rajojen ulkopuolelle.

 

Tässä vielä Lumenen video aikuisempaan tyyliin:

 

Julkaistu
Kategoria(t): Meikit