Michael Kors Nykin muotiviikoilla

Tänään päättyy New Yorkin vuoden 2016 muotiviikot, jotka järjestetään vain kaksi kertaa vuodessa. Koska muotimaailmassa ollaan aina aikaa edellä, oli nyt nähtävissä siis syksyn/talven 2016 trendit. Keskityimme tällä kertaa erityisesti Michael Korsin luomuksiin, jotka ihastuttivat kuvioillaan, väreillään sekä hurmaavilla yksityiskohdillaan.

 

michaelkors

Kuka on Michael Kors?

Kors on vuonna 1959 syntynyt New Yorkilainen muotisuunnittelija, joka on työskennellyt muodin parissa jo 80-luvulta lähtien. Hän toimi myös Celine-muotitalon luovana johtajana vuodesta 1997 vuoteen 2003. Vuonna 2004 hän aloitti tuomaroinnin muotikilpailusta kertovassa TV-ohjelmassa Muodin huipulle (eng. Project Runway) ja jatkoi sitä aina vuoteen 2012 asti, kunnes hänen uransa itsenäisenä suunnittelijana sai siivet alleen ja tätä nykyä hän siis työskentelee pääosin pelkästään suunnittelijana.

 

Michael Kors New Yorkin Muotiviikoilla

Nykissä nähtiin viimeisen viikon ajan monenlaisia luomuksia, mutta Michael Korsin syksyiset kuosit sopivat Suomen syksyynkin kerrassaan loistavasti. Ennen näytöstä Kors mainitsi etsivänsä persoonallisia tyylejä, mikä on kuitenkin suurelle muotitalolle vaikeaa, sillä he haluavat silti miellyttää laajaa asiakaskuntaansa. Yksityiskohdilla saatiin paljon aikaan, huomion keräsivät esimerkiksi takin hihojen alta reilusti paljastuvat paitojen hihat, tyylikkäät kaulukset sekä huivimaiset vyöt. Väreissä nähtiin paljon toffeen sävyjä, mutta myös pirteämpiä valintoja, kuten neonvihreä ja vaaleansininen.

 

 

kors1 kors2kors3

 

 

 

 

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset