Katse kohti kevättä!

Viime vuoden lopulla ympäri maailmaa järjestetyillä muotiviikoilla päästiin kurkistamaan ensi kevään trendeihin. 90-luvun trendit tekevät jo paluuta, mutta lavoilla nähtiin myös paljon epäsymmetrisiä linjoja, röyhelöhelmoja sekä yöpukua muistuttavia yhdistelmiä.

 

Paljasta olkapäät

 

Olkapäät olivat näkyvillä melkeinpä jokaisessa näytöksessä aina, kun suunnittelija oli siihen saanut mahdollisuuden. Mekoissa näkyi erityyppisiä ratkaisuja, kuten yksiolkaimisia asuja, ristiolkaimia sekä täysin olkaimettomia mekkoja. Kun tähän yhdistetään vielä rohkea kuosien sekoitus, on näyttävä kokonaisuus valmis eikä liiallisia asusteita tarvita. Suomen kevään sää saattaa vaatia kuitenkin hieman peittävämpää vaatetusta, mutta esimerkiksi iltamuotiin tämä trendi sopii erinomaisesti. Kevät on täynnä tilaisuuksia pukeutua hieman juhlavammin, joten kannattaa ottaa tilaisuudesta vaari ja näyttäytyä kevään trendikkäimmissä mekoissa.

 

nyolkaimet

 

Toisaalta Fendin Kevään 2016 näytöksessä nähtiin täysin päinvastaisia ratkaisuja, kuten Voguellakin huomattiin. Viktoriaanisen aikakauden tyylisissä asuissa kaulukset olivat hyvin peittävät.

 

fendispring

 

Etelän huumaa

 

Latinalainen tyyli oli myös suuresti esillä kevään trendeissä. Meille suomalaisille tämä romanttinen ja naisellinen tyyli saattaa luoda haasteita, mutta toisaalta nyt on aika päästää sisäinen señorita esiin. Flamenco-asumaiset röyhelöt sekä punaiset sävyt ovat jännittävä trendi ensi keväälle. Helmat kuitenkin vaihtelevat suurestikin, joten jokainen voi valita itselleen sopivan pituuden.

 

latindresses

 

Miesten muoti kevät 2016

 

Miesten bomber-takit tekevät paluuta, samoin kuin 50-luvun lyhythihaiset kauluspaidat. Värisävyt säilyvät tummina  kaikissa tyyleissä. Kevät 2016 muoti näytöksissä näkyi myös lyhyitä miesten shortseja sekä valkoisia chinoja, mutta nähtäväksi jää, rantautuvatko nämä rohkeat trendit Suomeen asti.

 

 

miestenkevat

 

 

Mikäli tykästyit miesten takkeihin, kannattaa tutustua Zalandon bomber-takki -valikoimaan, sillä heidän valikoimassaan on sekä ohuempia että paksuja materiaaleja sekä paljon eri kuoseja.

 

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset