Muotia virtuaalivaluutalla

Muotia virtuaalivaluutalla

Kryptovaluutta on ollut laajemman yleisön tietoisuudessa reilun vuosikymmenen ajan ja siitä on hiljalleen tulossa myös suosittu maksutapa. Sillä voi nykyään ostaa netissä ja jopa kivijalkaliikkeissä kaikenlaista, vaikkapa juuri muotia! Tässä kirjoituksessa kerromme yleisesti kryptovaluutoista sekä neuvomme, miten hankit vaatteita, kenkiä ja asusteita sitä käyttäen.

Mikä on virtuaalinen valuutta?

Kryptovaluutta, jota kutsutaan usein myös digitaaliseksi tai virtuaaliseksi valuutaksi, on keskuspankeista tai maiden hallituksista riippumaton, hajautettu omaisuuserä. Kryptovaluutat luottavat lohkoketjuteknologiaan transaktioiden vahvistamiseksi ja suojaamiseksi. Tämä tekee niistä turvallisia ja vaikeita väärentää. Ennen krypton hankkimista on syytä perehtyä tarkasti siihen, miten virtuaalivaluutat toimivat ja miten niitä säilytetään ja käytetään oikein.

Kryptovaluutalla ostamisen edut

Kryptovaluutan käytön suurimpiin etuihin lukeutuu sen yksityisyydensuoja. Koska transaktiot tehdään ilman henkilökohtaisten tietojen luovuttamista, henkilöllisyytesi ja taloustietosi ovat paremmassa turvassa. Huomaa kuitenkin, ettei tämä päde aivan sataprosenttisesti nettiostoksissa; kauppa saattaa haluta sinulta joitakin tietoja, vaikkei niitä itse maksutapahtumassa välitettäisikään.

Lisäksi koska transaktioprosessiin ei osallistu välittäjiä (kuten pankkeja tai luottokorttiyhtiöitä), maksut ovat yleensä nopeampia ja myös edullisempia. Molemmat seikat riippuvat toki myös verkon liikenteestä – jos maksuliikennettä on kryptovaluutan verkossa paljon, saattavat siirtonopeudet ja -maksut lähteä nousuun. Tilanne on netistä kuitenkin helppo etukäteen tarkistaa.

Kuinka tehdä ostoksia kryptovaluutalla

  1. Luo kryptolompakko.
  2. Valitse, minkä tyyppistä kryptovaluuttaa haluat ostaa.
  3. Etsi kyseistä valuuttaa myyvä pörssi tai muu alusta, joka hyväksyy ostot fiat-valuutalla.
  4. Rekisteröi tili ja vahvista henkilöllisyytesi.
  5. Talleta rahaa pörssitilillesi ja osta kryptoa.
  6. Shoppaile liikkeissä, jotka hyväksyvät kryptovaluuttasi maksutapana.
  7. Lähetä kassalla annettu summa myyjän lompakkoon annettuja ohjeita noudattaen.
  8. Nauti eduista! Esimerkiksi Lolli tarjoaa käteispalautuspalkkioita, kun asiakkaat tekevät ostoksia valituilta jälleenmyyjiltä Bitcoinia käyttämällä.

Modernia verkko-ostamista

Tuotteiden ja palveluiden ostaminen virtuaalivaluutalla alkaa olla nykyaikaa ja se tarjoaa monia etuja perinteisiin maksutapoihin verrattuna. Turvallisuus ja riippumattomuus sekä monien verkkokauppojen tarjoamat eksklusiiviset edut kryptovaluutan käyttäjille ovat joitakin syitä, joiden vuoksi monet ovat kääntyneet Bitcoinin ja Ethereumin kaltaisten omaisuuserien puoleen. Jos siis etsit hieman erilaista ostoskokemusta, harkitse virtuaalivaluutan käyttöä!

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset