Talven 2023 kuumimmat muotitrendit

Talven 2023 kuumimmat muotitrendit

Talvi 2023 tuo meille upeita muotitrendejä, nyt on aika pukeutua kuin katujen oma lumikuningatar! Nappaa tästä parhaat tärpit ja tuunaa vaatekaappiasi!

Pukeutumisessa ei tarvitse tehdä kompromisseja

Tänä talvena on kyse täydellisen tasapainon löytämisestä mukavuuden ja tyylin välillä. Balanssi tulisi löytyä myös lompakostasi, kurkkaa siis osoitteeseen bitcoinlompakko.com. Kipaise vilkaisemassa välillä esimerkiksi siskosi tai kaverisi vaatekaappiin, josko sieltä löytyisi jotakin lainattavaa tai vaihdettavaa! Näin vähennetään lisäksi turhaa kulutusta ja pidetään huoli siitä, että talvet säilyvät meillä myös tulevina vuosikymmeninä.

Muotiviikot esittelevät suunnannäyttäjiä

Tämän kauden muotiviikot ovat jo antaneet meille runsaasti inspiraatiota talvityyliin: ajattele kirkkaita värejä, mukavia siluetteja, näyttäviä koruja ja tyylikkäitä asusteita. Kerroksellisuus ja kerrospukeutuminen ovat talven trendisanoja ja mikä parasta: ne auttavat sinua pysymään lämpimänä lumituiskuissa ja viimassa!

Moon Bootsit tai Uggit jalassa kelpaa kulkea katuja

Muhkeat kengät ovat palanneet muotiin. Saatat ehkä muistaa ne jo takavuosilta tai kenties sinulla on pari tai toinenkin valmiina kaapissa. Niin Moon Bootsit kuin Uggit sujahtavat jalkaan, vaikka alla olisivat esimerkiksi isoäidin kutomat villasukat. Näitä talven trendikenkiä voi löytää myös nettikirppareilta kohtuulliseen hintaan, kannattaa kurkata ennen kuin ne viedään käsistä!

Asusteet luovat tyylikkäitä yksityiskohtia

Asusteet viimeistelevät tyylin ja ovat usein myös käytännöllisiä: pörröiset korvaläpät pitävät paitsi korvat lämpiminä, myös hiukset pois kasvoilta – lisäksi korvaläpät ovat edullinen hankinta. Myös esimerkiksi muhkeat, kirjavat huivit antavat oivallisen piristysruiskeen asukokonaisuuteesi ja luovimmat pukeutujat neulovat huivinsa itse. Pahimmassa lumisateessa kaulaliina taipuu myös hupuksi hiustesi suojaksi: kiepauta huivin päät kauluksen sisään ja levitä huivia pääsi päälle.

Tänä talvena myös säärystimet ovat tehneet uutta tuloaan. Enää ne eivät ole vain balettitanssijoiden tai voimistelijoiden lämmittelyvarusteita, vaan ne löytyvät nyt jokaisen trenditietoisen vaatekaapista. Säärystimet on lisäksi helppo heittää sukkahousujen päälle eikä asusi paljaine jalkoineen näytä siltä, kuin olisit juuri palannut etelän lomalta.

Pitkät takit pitävät lämpimänä päästä varpaisiin

Michelin-ukko inspiroi myös kuluvan talven pukeutumista. Täyspitkät talvitakit ovat ihania arjen pelastajia, aivan kuin kääriytyisi ulos lähtiessään paksuun untuvapeittoon. Lisäksi pitkä takki mahdollistaa sen, ettei sinun tarvitse enää tinkiä asuissa, vaan voit pukeutua lyhyempäänkin lempihameeseesi myös pakkasella. Lämmin talvitakki pitää huolen, ettet kylmety kovillakaan pakkasilla.

Älä arkaile myöskään väreissä! Musta on klassikkovalinta, mutta oletko miettinyt sen rinnalle esimerkiksi kaakaon tai maitokahvin sävyjä? Leikittele väreillä ja erotu eduksesi!

Julkaistu
Kategoria(t): Uutiset